Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

BBN

BBN staat voor Boro’s Business Netwerk. Vanuit mijn bedrijf houd ik mij tevens bezig met het organiseren van netwerkevents zoals BBN Events (www.bbnevents.nl) en Netwerk Ridderkerk (www.netwerkridderkerk.nl), dit in samenwerking met een team. Gezamenlijk doen wij dit vanuit het BBN Connect Concept (www.bbnconnect.nl) met een speciaal daarvoor opgezet zakelijk online platform BBN Connect. Dit zakelijke platform heeft inmiddels meer dan 170 leden en dit aantal groeit nog steeds. Steeds meer ondernemers zien het nut in van elkaar helpen en samenwerken waar kan. Daar is BBN Connect dan ook voor bedoeld. Daarnaast kunt u (in overleg) gebruik maken van BBN Calls. Ook maakt het BBN team iedere twee maanden een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief met het laatste nieuws en een ondernemer in de spotlights, wordt naar meer dan 2200 ondernemers verstuurd.  
 
Sinds eind 2019 brengen wij als team ook het BBN Magazine uit. Deze kunt u hier digitaal inzien. Ook kunt u ons via LinkedIn volgen, inmiddels hebben wij meer dan 1225 volgers!
Mede door het BBN Connect Concept wordt mijn bestaande grote netwerk dagelijks alsmaar groter en uitgebreider wat zeer interessant is voor zowel de bestaande, maar ook de nieuwe relaties.

Werkwijze

Mijn werkwijze is deskundig, ondernemend en resultaatgericht. Persoonlijke benadering en grote betrokkenheid vind ik belangrijk en spelen hierbij dan ook een belangrijke rol.

Lees verder ›