Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

BBN

Welkom bij BBN - het kloppende hart van zakelijke verbindingen! Als grondlegger van Boro's Business Netwerk, ben ik gepassioneerd bezig met het organiseren van ongedwongen netwerkevents, zoals BBN Events en Netwerk Ridderkerk. Samen met mijn enthousiaste team omarmen we het BBN Connect Concept, een prachtig online platform dat al meer dan 180 leden verenigt en blijft groeien.
BBN Connect is dé plek waar ondernemers elkaar vinden, helpen en samenwerken. Van BBN Events tot onze tweemaandelijkse nieuwsbrief en het mooie BBN Magazine - we bieden een scala aan mogelijkheden om te verbinden en te groeien.

Dankzij dit unieke concept groeit mijn netwerk, en dat van jou, elke dag weer. Ontdek de kracht van samenwerking en laat BBN jouw bedrijf helpen om nog meer succesvol te zijn. Volg ons op LinkedIn en ontdek waarom meer dan 1225 volgers ons niet willen missen!

Werkwijze

Neem een kijkje in mijn wereld waar deskundigheid, ondernemerschap en resultaatgerichtheid samenkomen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een diepe betrokkenheid, waarbij jouw succes centraal staat. Ik ben niet alleen een adviseur, maar een partner die actief op zoek gaat naar interessante relaties en bedrijven om jouw doelen te verwezenlijken.

Met een uitgebreid netwerk dat ik door de jaren heen heb opgebouwd, leg ik voortdurend waardevolle contacten en benut ik kansen waar anderen ze misschien niet zien. Mijn klanten en opdrachtgevers, voornamelijk MKB-bedrijven, profiteren van mijn brede kennis en expertise, die ik graag deel via mijn uitgebreide netwerk.

Samenwerking, ondersteuning en wederzijds gunnen vormen de kern van mijn aanpak. Door elkaar te helpen, groeien we samen. Welkom bij een netwerk dat niet alleen groter wordt, maar ook sterker. Welkom bij een samenwerking die jouw bedrijf iedere dag een beetje beter maakt.

Lees verder ›