Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

Opdrachtgevers

Bokhorst Installatietechniek
Gespecialiseerd in het werken in een bewoonde omgeving. Dit is een compleet andere manier van werken en denken dan het uitvoeren van werkzaamheden in het geval van nieuwbouw. Hierbij is het rekening houden met de gebruiker van de woning of het kantoor een uitermate belangrijk aspect waarin wij als de beste kunnen inspelen. Ondanks het specialiseren op bewoonde omgevingen, schromen wij werkzaamheden in de nieuwbouw niet. Ook hier kunnen wij u op een juiste manier van dienst zijn.
Meer informatie ›

Connect-parts
Wij houden ons bezig met het verzorgen/leveren van oplossingen voor alle elektrische aansluitingen. Dit kan zijn voor machines en apparatuur. Daarnaast zijn we in staat een passende oplossing te vinden. Tot onze relaties behoren zowel de klein- als ook de grootverbruiker.
Meer informatie ›

Coolfox
Met Coolfox zijn onnodige, milieubelastende ritten verleden tijd!
Wat is er nu mooier dan dat je als bedrijf het aantal ritten op jaarbasis met minimaal 50% kunt reduceren. Met de softwareapplicatie van Coolfox zorg je voor een significant lagere belasting van het milieu. Coolfox is een tool die jou helpt echt MVO bezig te zijn. Een tool die zorgt dat de groene footprint van jouw onderneming binnen de maatschappij aanzienlijk beter wordt ingevuld. Wordt ook koploper. Kies Coolfox.
Met één bezoek, is voortaan alles geregeld bij je klant. Met Coolfox bespaar je geld, is er minder ‘waste of time’ en minimaliseer je jouw workload. Coolfox zorgt er namelijk voor dat het probleem direct zichtbaar wordt. Met een live videoverbinding zie je tot in detail wat er aan de hand is en wat er écht nodig is om je klant te helpen. Zo kan je in één keer bepalen wat er exact nodig is om alles op te lossen. Afspraak inplannen, en met één rit los je in 1 x het probleem op. Indien gewenst kunnen we een afspraak maken waarbij alles doorgenomen en besproken kan worden.
Meer informatie ›

Dama Heftruck B.V.
Wij houden ons bezig met het onderhouden, repareren en keuren van uw intern transportmaterieel. Daarnaast verkoop en verhuur nieuwe als gebruikte heftrucks. Met onze volledig ingerichte servicewagens voeren wij de keuringen en onderhoud op locatie uit. Uiteraard hebben wij een volledig ingerichte werkplaats en showroom waarin u diverse machines kunt bekijken en beoordelen. Wist u dat een jaarlijkse (gecertificeerde VA-keur ISO 27001 met digitale rapportage) keuring tegenwoordig i.v.m. ARBO en uw verzekering onmisbaar is?
Meer informatie ›

Faris
Faris biedt ondersteuning bij het verzorgen van de HR- en salarisadministratie bij MKB bedrijven, accountants- en administratiekantoren. Wij zien het als onze taak om de HR- en salarisadministratie zo snel en eenvoudig mogelijk te organiseren. Dit doen we door HR- en salarisprocessen te automatiseren, koppelingen te maken en de communicatie met de medewerkers te optimaliseren. Faris maakt dan ook maximaal gebruik van IT en adviseert over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken. Wij zijn je sparringpartner op alle HR- en salarisvraagstukken. Met dit alles geeft Faris klanten en hun medewerkers de aandacht die zij verdienen. Dit begint bij een tijdige en correcte salarisuitbetaling maar vraagt eveneens een goed HR-beleid en een gedegen administratie. Niet voor niets betekent Faris ‘sterk en ijzer’. Wij bieden ijzersterke HR- en salarisadministratie en advies waarbij wij innovatief, gedreven, laagdrempelig, vol passie en heel persoonlijk zijn.
Meer informatie ›

Fidor
Fidor Accountants & Adviseurs te Ridderkerk, een jong en dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus. We zijn gedreven, laagdrempelig, innovatief maar vooral persoonlijk! Fidor is een creatieve samenvoeging van de Italiaanse woorden 'Fidem' (vertrouwen) en 'Valore' (waarde), woorden die in onze dienstverlening centraal staan. De basis dienstverlening bestaat uit de reguliere accountancy-dienstverlening, fiscaliteit en loonadministratie. Bij deze basis dienstverlening maken wij maximaal gebruik van IT, ook voor onze interne processen. Daarnaast zijn we sparring partner, adviseur op vele gebieden. Op elke ondernemer, bestuurder komen in de dagelijks praktijk vele vragen af. Veel van deze vragen kan hij zelf afhandelen, maar weet dat Fidor een sparring partner voor u is, waar u met al uw vragen terecht kunt.
Meer informatie ›

Kabelpro
Kabelpro is dé webshop voor kabel, draad en toebehoren. We zijn een compleet nieuwe webshop die is ontstaan uit een samenwerking tussen Yes Products en Connect-Parts. Of je nou ongeïsoleerde adereindhulzen of 500 meter kabel nodig hebt: bij Kabelpro zit je goed! We denken graag mee met onze klanten om ervoor te zorgen dat we de beste producten en de beste service kunnen bieden.
Bij Kabelpro hebben we al bijna 20 jaar ervaring met het verkopen van kabel, draad en toebehoren. Wij kennen de markt, weten welke producten het beste zijn en hoe we die zo snel mogelijk bij je af kunnen leveren. Onze professionals hebben veel kennis van de producten die wij verkopen en staan altijd klaar om advies te geven.
Meer informatie ›

Keesmaat Electrotechniek
Keesmaat Elektrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in het “custom made” leveren van oplossingen op het gebied van elektrotechniek / besturingen. Wij zijn actief in de volgende sectoren: binnenvaart, bagger, kustvaart, kleine offshore en de natte weg en waterbouw. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen, engineren, installeren en inbedrijf stellen van elektrische installaties en systemen. Dankzij onze expertise mogen wij vele bedrijven, zowel in binnen - buitenland tot onze klanten rekenen. Complexiteit van uw installatie/ systemen, vakdiscipline overschrijdend? Wij hebben de partners op hydraulisch en mechanisch gebied, om dit tezamen met u tot een oplossing te brengen. Korte lijnen, expertise en het bieden van een goede service zijn de pijlers waarmee wij met u als klant, het optimale willen presteren.
Meer informatie ›

Sharp Gietvloeren
Sharp Gietvloeren is gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren (kunstharsproducten) bestemd voor sectoren zoals: openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelen industrie, zware en lichte industrie. De vloersystemen van Sharp Gietvloeren voldoen uiteraard aan alle wettelijke eisen. Wij zijn een merk onafhankelijk bedrijf waardoor we altijd voor onze klanten het best passende vloersysteem aan kunnen en willen bieden die past bij de vraag en de wensen van de klant. Wij streven naar het beste vloerresultaat waar u als klant jarenlang plezier aan kunt en zult beleven. Bij ons is de klant koning en die verdient een kwaliteitsvloer. Ons motto luidt afspraak is afspraak en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Meer informatie ›