Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

Opdrachtgevers

Bokhorst Installatietechniek
Gespecialiseerd in het werken in een bewoonde omgeving. Dit is een compleet andere manier van werken en denken dan het uitvoeren van werkzaamheden in het geval van nieuwbouw. Hierbij is het rekening houden met de gebruiker van de woning of het kantoor een uitermate belangrijk aspect waarin wij als de beste kunnen inspelen. Ondanks het specialiseren op bewoonde omgevingen, schromen wij werkzaamheden in de nieuwbouw niet. Ook hier kunnen wij u op een juiste manier van dienst zijn.
Meer informatie ›

BREHO Verpakkingsmaterialen en Verhuisboxen
BREHO is een totaalleverancier op gebied van verpakkingsmaterialen. De kracht van BREHO zit in kwaliteit, kennis, kunde, service en expertise. Geen vraag is teveel en onze extra service zoals het bewaren van specifieke materialen voor onze trouwe relaties is vanzelfsprekend. Hierdoor kan alles op afroep geleverd worden. Wij luisteren goed naar de klant en adviseren op basis van vraag, kennis en expertise. Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen en onze klanten krijgen alles in een keer geleverd, behalve als producten op maat gemaakt moeten worden. In dat geval wordt in overleg in delen uitgeleverd. Wij denken graag met de klant mee en adviseren passend en op maat. Bij ons is klant koning. U kunt bij ons terecht voor alles soorten en maten karton (dozen, platen en kokers), folie (rekwikkelfolie en topvellen), omsnoeren (omsnoeringsbanden en sluitmiddelen) en zelfsluitende gripzakken. Kortom, u kunt bij ons terecht met al uw vragen en wij zullen u voorzien van vrijblijvend en eerlijk advies die het beste bij u en uw situatie past. Daarnaast kunt u bij ons (Verhuisboxen B.V.) ook terecht voor al uw verhuisbenodigdheden waaronder een compleet verhuispakket bestaande uit: klik klak verhuisdozen en verhuisdekens, kledingdozen, noppen- en wikkelfolie, inpakpapier en overig verhuismateriaal. Uiteraard kunt u bij ons ook huren.
Meer informatie ›

Connect-parts
Wij houden ons bezig met het verzorgen/leveren van oplossingen voor alle elektrische aansluitingen. Dit kan zijn voor machines en apparatuur. Daarnaast zijn we in staat een passende oplossing te vinden. Tot onze relaties behoren zowel de klein- als ook de grootverbruiker.
Meer informatie ›

Dama Heftruck B.V.
Wij houden ons bezig met het onderhouden, repareren en keuren van uw intern transportmaterieel. Daarnaast verkoop en verhuur nieuwe als gebruikte heftrucks. Met onze volledig ingerichte servicewagens voeren wij de keuringen en onderhoud op locatie uit. Uiteraard hebben wij een volledig ingerichte werkplaats en showroom waarin u diverse machines kunt bekijken en beoordelen. Wist u dat een jaarlijkse (gecertificeerde VA-keur ISO 27001 met digitale rapportage) keuring tegenwoordig i.v.m. ARBO en uw verzekering onmisbaar is?
Meer informatie ›

Fidor
Fidor Accountants & Adviseurs te Ridderkerk, een jong en dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus. We zijn gedreven, laagdrempelig, innovatief maar vooral persoonlijk! Fidor is een creatieve samenvoeging van de Italiaanse woorden 'Fidem' (vertrouwen) en 'Valore' (waarde), woorden die in onze dienstverlening centraal staan. De basis dienstverlening bestaat uit de reguliere accountancy-dienstverlening, fiscaliteit en loonadministratie. Bij deze basis dienstverlening maken wij maximaal gebruik van IT, ook voor onze interne processen. Daarnaast zijn we sparring partner, adviseur op vele gebieden. Op elke ondernemer, bestuurder komen in de dagelijks praktijk vele vragen af. Veel van deze vragen kan hij zelf afhandelen, maar weet dat Fidor een sparring partner voor u is, waar u met al uw vragen terecht kunt.
Meer informatie ›

Graficom Group
Bedrijven en organisaties uit diverse branches kunnen bij ons terecht voor netwerkbeheer, projecten en consultancy. De GrafiCom Group is een landelijk opererende IT-dienstverlener met ruim 15 jaar ervaring, van industrie tot productie en van zakelijke dienstverlening tot bibliotheken. Een veilige en stabiele IT-omgeving waar u geen omkijken naar heeft. Beschikbaar, betrouwbaar én financieel beheersbaar. Wij ontzorgen uw IT-omgeving en dringen de IT-kosten sterk terug. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.
Meer informatie ›

Keesmaat Electrotechniek
Keesmaat Elektrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in het “custom made” leveren van oplossingen op het gebied van elektrotechniek / besturingen. Wij zijn actief in de volgende sectoren: binnenvaart, bagger, kustvaart, kleine offshore en de natte weg en waterbouw. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen, engineren, installeren en inbedrijf stellen van elektrische installaties en systemen. Dankzij onze expertise mogen wij vele bedrijven, zowel in binnen - buitenland tot onze klanten rekenen. Complexiteit van uw installatie/ systemen, vakdiscipline overschrijdend? Wij hebben de partners op hydraulisch en mechanisch gebied, om dit tezamen met u tot een oplossing te brengen. Korte lijnen, expertise en het bieden van een goede service zijn de pijlers waarmee wij met u als klant, het optimale willen presteren.
Meer informatie ›

Kop & Munt
Iedere ondernemer wil zich kunnen focussen op zijn onderneming. Daarnaast wil iedere ondernemer dat alles voor zijn werknemers goed geregeld is. Wij kunnen jou daarbij helpen door het regelen van belangrijke zaken op het gebied van personeelszaken. Heb jij fijn en goed personeel? En wil je dat zo houden? Wij kunnen jou daarbij uitstekend helpen, want er komt veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de toenemende wet- en regelgeving die het er niet altijd makkelijker op maakt. Daarnaast krijg je te maken met vraagstukken vanuit een cao; een complex document waar je zelf niet altijd je weg in kunt vinden. Vragen vanuit medewerkers over pensioenen, verlofadministratie, functioneringsgesprekken, loonheffingen, arbeidscontracten en noem maar op. Niet iedereen heeft daar een volledig uitgeruste personeelsafdeling voor. Kop & Munt neemt jou graag alle zorgen en werkzaamheden uit handen. En onze zorg gaat verder dan je denkt. Zo houd je tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen.
Meer informatie ›

Nikta
Nederlands Instituut voor kwaliteitszorg Training & Advies. Wij ondersteunen kleine, middelgrote en grote organisaties bij het opzetten en certificeren van managementsystemen en zijn daarnaast het examencentrum voor de VCA en VCU examens. Daarnaast zijn wij een van de grootste certificatie-instellingen in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg uitgeeft volgens de NEN-EN-ISO/IEC 17024 (zowel in Nederland als internationaal volledig geaccepteerd). Wij kunnen het benodigde lesmateriaal in boekvorm leveren maar d.m.v. E-Learning is ook een optie. Via NIKTA Academie bieden wij online leeroplossingen voor al uw werknemers waardoor ze zich voortdurend kunnen (bij)scholen. Wij bieden een aantal pakketten aan waaruit u voor uw bedrijf het beste pakket kan kiezen. Hierbij moet u denken aan: Themapakketten, Branchepakketten, Losse cursussen DirectKnow. Wij bieden altijd advies aan specifiek afgestemd op uw organisatie, maar wel rekening houdend met uw wensen. Denk hierbij aan advies in het kader van certificatie of optimalisatie van processen (NEN-ISO 9001; 14001: VCA*/**/P en VCU).
Meer informatie ›

Payt, de norm in modern debiteurenbeheer
Payt bewijst dat debiteurenbeheer persoonlijk, efficiënt en effectief kan zijn. De software geeft organisaties de mogelijkheid facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd te versturen, zonder de controle te verliezen. Bovendien faciliteert Payt de dialoog met klanten via een geavanceerd communicatiesysteem. Zo zorgt Payt voor snellere betalingen en rust in de organisatie.
Meer informatie ›

You Sure
Wij zijn de assurantietussenpersoon met oog voor uw financieel belang. Wij streven naar een optimale band met onze klant. U heeft of vindt bij ons voordelige verzekeringen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij proberen u ons “rode loper gevoel” te geven. Of u ons nu belt, mailt of de website bezoekt. U bent onze belangrijkste klant! Kijk eens rustig rond op onze website of kom langs in een van onze vestigingen, wij staan voor u klaar. Ons motto is niet voor niets: You Sure, Yes we are.
Meer informatie ›