Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

Opdrachtgevers

Befince
Goed debiteurenbeheer is essentieel voor een stabiele cashflow. Met Befince regelt u zelf eenvoudig uw debiteurenbeheer met behulp van slimme software. Beheer alles in een overzichtelijk platform, automatiseer de opvolging en werk eenvoudig samen met collega’s. Liever helemaal geen omkijken meer naar het debiteurenbeheer? Besteed het dan uit aan onze specialisten van Befince. Zij zorgen voor de juiste opvolging, u heeft er geen omkijken meer naar en u bespaart tijd én kosten.
Meer informatie ›

Bokhorst Installatietechniek
Gespecialiseerd in het werken in een bewoonde omgeving. Dit is een compleet andere manier van werken en denken dan het uitvoeren van werkzaamheden in het geval van nieuwbouw. Hierbij is het rekening houden met de gebruiker van de woning of het kantoor een uitermate belangrijk aspect waarin wij als de beste kunnen inspelen. Ondanks het specialiseren op bewoonde omgevingen, schromen wij werkzaamheden in de nieuwbouw niet. Ook hier kunnen wij u op een juiste manier van dienst zijn.
Meer informatie ›

BREHO Verpakkingsmaterialen en Verhuisboxen
BREHO is een totaalleverancier op gebied van verpakkingsmaterialen. De kracht van BREHO zit in kwaliteit, kennis, kunde, service en expertise. Geen vraag is teveel en onze extra service zoals het bewaren van specifieke materialen voor onze trouwe relaties is vanzelfsprekend. Hierdoor kan alles op afroep geleverd worden. Wij luisteren goed naar de klant en adviseren op basis van vraag, kennis en expertise. Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen en onze klanten krijgen alles in een keer geleverd, behalve als producten op maat gemaakt moeten worden. In dat geval wordt in overleg in delen uitgeleverd. Wij denken graag met de klant mee en adviseren passend en op maat. Bij ons is klant koning. U kunt bij ons terecht voor alles soorten en maten karton (dozen, platen en kokers), folie (rekwikkelfolie en topvellen), omsnoeren (omsnoeringsbanden en sluitmiddelen) en zelfsluitende gripzakken. Kortom, u kunt bij ons terecht met al uw vragen en wij zullen u voorzien van vrijblijvend en eerlijk advies die het beste bij u en uw situatie past. Daarnaast kunt u bij ons (Verhuisboxen B.V.) ook terecht voor al uw verhuisbenodigdheden waaronder een compleet verhuispakket bestaande uit: klik klak verhuisdozen en verhuisdekens, kledingdozen, noppen- en wikkelfolie, inpakpapier en overig verhuismateriaal. Uiteraard kunt u bij ons ook huren.
Meer informatie ›

Connect-parts
Wij houden ons bezig met het verzorgen/leveren van oplossingen voor alle elektrische aansluitingen. Dit kan zijn voor machines en apparatuur. Daarnaast zijn we in staat een passende oplossing te vinden. Tot onze relaties behoren zowel de klein- als ook de grootverbruiker.
Meer informatie ›

Dama Heftruck B.V.
Wij houden ons bezig met het onderhouden, repareren en keuren van uw intern transportmaterieel. Daarnaast verkoop en verhuur nieuwe als gebruikte heftrucks. Met onze volledig ingerichte servicewagens voeren wij de keuringen en onderhoud op locatie uit. Uiteraard hebben wij een volledig ingerichte werkplaats en showroom waarin u diverse machines kunt bekijken en beoordelen. Wist u dat een jaarlijkse (gecertificeerde VA-keur ISO 27001 met digitale rapportage) keuring tegenwoordig i.v.m. ARBO en uw verzekering onmisbaar is?
Meer informatie ›

Faris
Faris biedt ondersteuning bij het verzorgen van de HR- en salarisadministratie bij MKB bedrijven, accountants- en administratiekantoren. Wij zien het als onze taak om de HR- en salarisadministratie zo snel en eenvoudig mogelijk te organiseren. Dit doen we door HR- en salarisprocessen te automatiseren, koppelingen te maken en de communicatie met de medewerkers te optimaliseren. Faris maakt dan ook maximaal gebruik van IT en adviseert over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken. Wij zijn je sparringpartner op alle HR- en salarisvraagstukken. Met dit alles geeft Faris klanten en hun medewerkers de aandacht die zij verdienen. Dit begint bij een tijdige en correcte salarisuitbetaling maar vraagt eveneens een goed HR-beleid en een gedegen administratie. Niet voor niets betekent Faris ‘sterk en ijzer’. Wij bieden ijzersterke HR- en salarisadministratie en advies waarbij wij innovatief, gedreven, laagdrempelig, vol passie en heel persoonlijk zijn.
Meer informatie ›

Fidor
Fidor Accountants & Adviseurs te Ridderkerk, een jong en dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus. We zijn gedreven, laagdrempelig, innovatief maar vooral persoonlijk! Fidor is een creatieve samenvoeging van de Italiaanse woorden 'Fidem' (vertrouwen) en 'Valore' (waarde), woorden die in onze dienstverlening centraal staan. De basis dienstverlening bestaat uit de reguliere accountancy-dienstverlening, fiscaliteit en loonadministratie. Bij deze basis dienstverlening maken wij maximaal gebruik van IT, ook voor onze interne processen. Daarnaast zijn we sparring partner, adviseur op vele gebieden. Op elke ondernemer, bestuurder komen in de dagelijks praktijk vele vragen af. Veel van deze vragen kan hij zelf afhandelen, maar weet dat Fidor een sparring partner voor u is, waar u met al uw vragen terecht kunt.
Meer informatie ›

Keesmaat Electrotechniek
Keesmaat Elektrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in het “custom made” leveren van oplossingen op het gebied van elektrotechniek / besturingen. Wij zijn actief in de volgende sectoren: binnenvaart, bagger, kustvaart, kleine offshore en de natte weg en waterbouw. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen, engineren, installeren en inbedrijf stellen van elektrische installaties en systemen. Dankzij onze expertise mogen wij vele bedrijven, zowel in binnen - buitenland tot onze klanten rekenen. Complexiteit van uw installatie/ systemen, vakdiscipline overschrijdend? Wij hebben de partners op hydraulisch en mechanisch gebied, om dit tezamen met u tot een oplossing te brengen. Korte lijnen, expertise en het bieden van een goede service zijn de pijlers waarmee wij met u als klant, het optimale willen presteren.
Meer informatie ›

Made by Johan
Made by Johan is een full service ontwerp- en internetbureau. Wij ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties en verzorgen daarnaast ook de webhosting, zoekmachinemarketing en websitepromotie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het grafische ontwerp van promotie- en marketingmiddelen. Denk aan het ontwerpen van al uw papieren en digitale uitingen zoals logo's, huisstijlen, nieuwsbrieven, brochures en advertenties. Wilt u een creatief concept of een complete designstrategie? De vraag 'Kunnen jullie dit ook?' horen wij graag. Deze uitdaging gaan we namelijk met plezier aan! Want in feite zijn er geen beperkingen, hoe complex het vraagstuk ook is. Leg het ons voor, wij denken graag met u mee.
Meer informatie ›

Rendement Uitgeverij
Rendement Uitgeverij is een multimediale uitgever van vakinformatie. Een echte Rotterdamse uitgeverij waar medewerkers hun handen uit de mouwen steken. Met 65 mensen werken we aan mooie producten en diensten die u helpen in uw vakgebied. En dat doen we al meer dan 20 jaar. Inmiddels informeren wij tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. Op een heldere en toegankelijke manier, tegen een eerlijke prijs.

Bij Rendement maken we vakbladen, boeken, online content, zoals naslagwerken en tools, nieuwsbrieven en opleidingen & congressen voor professionals in tien vakgebieden. Van personeelszaken tot financiën, van salarisadministratie tot arbo. We zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving. En op momenten als Prinsjesdag bestellen we pizza en maken we flink wat overuren om te zorgen dat u zo snel mogelijk op de hoogte bent. Maar daar proosten we dan ook wel op aan het einde van de week.
Meer informatie ›

Sharp Gietvloeren
Sharp Gietvloeren is gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren (kunstharsproducten) bestemd voor sectoren zoals: openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelen industrie, zware en lichte industrie. De vloersystemen van Sharp Gietvloeren voldoen uiteraard aan alle wettelijke eisen. Wij zijn een merk onafhankelijk bedrijf waardoor we altijd voor onze klanten het best passende vloersysteem aan kunnen en willen bieden die past bij de vraag en de wensen van de klant. Wij streven naar het beste vloerresultaat waar u als klant jarenlang plezier aan kunt en zult beleven. Bij ons is de klant koning en die verdient een kwaliteitsvloer. Ons motto luidt afspraak is afspraak en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Meer informatie ›