Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

Werkwijze

 
Mijn werkwijze is deskundig, ondernemend en resultaatgericht. Persoonlijke benadering en grote betrokkenheid vind ik belangrijk en spelen hierbij dan ook een belangrijke rol. Ik benader op meerdere manieren interessante relaties en bedrijven voor mijn opdrachtgevers.
 
Daarnaast maak ik gebruik van het door mij in de loop der jaren opgebouwde grote netwerk. In het werk dat ik doe draait het altijd om het leggen van goede en nuttige contacten, kansen zien en benutten.
Mijn klanten, relaties en opdrachtgevers zijn bedrijven in het MKB. Uiteraard maak ik gebruik van de uitgebreide kennis op meerdere gebieden binnen mijn uitgebreide netwerk. Dit natuurlijk ook op allerlei gebieden en in meerdere branches. Dat is erg prettig en fijn (samen)werken. Mijn netwerk wordt mede hierdoor wekelijks groter en beter! Op deze manier kan ik, en mijn netwerk, tal van bedrijven ondersteunen, waardoor deze bedrijven ook graag iets terug doen. Samenwerken, elkaar verder helpen en gunnen spelen een belangrijke rol.
 

Diensten

Wil je het beste uit een organisatie halen dan zijn daar een aantal kwaliteiten voor nodig: inzet, visie, leiderschap, talent, doorzettingsvermogen en vooral strategie.

Lees verder ›