Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

Werkwijze

Mijn werkwijze is deskundig, ondernemend en resultaatgericht. Persoonlijke benadering en grote betrokkenheid vind ik belangrijk en spelen hierbij dan ook een grote rol. Ik benader op meerdere manieren voor mijn opdrachtgevers interessante bedrijven.
 
Daarnaast maak ik gebruik van het door mij in de loop der jaren opgebouwde grote netwerk. In het werk dat ik doe draait het altijd om het leggen van contacten, kansen zien en elkaar verder helpen. Mijn klanten en opdrachtgevers zijn bedrijven in het MKB. Tevens maak ik gebruik van de vele kennis binnen mijn netwerk op allerlei gebieden. Dat is erg prettig en fijn (samen)werken. Mijn netwerk wordt hierdoor wekelijks groter en beter! Op deze manier kan ik, en mijn netwerk, tal van bedrijven ondersteunen, waardoor deze bedrijven ook graag iets terug doen. Samenwerken, elkaar helpen en gunnen spelen een belangrijke rol. Dat is onder andere mijn kracht.

Diensten

Het beste uit uw organisatie halen! Dat betekent; inzet, visie, leiderschap, talent, doorzettingsvermogen en vooral strategie.

Lees verder ›