Deskundig,
ondernemend en resultaatgericht

Diensten

Wil je het beste uit een organisatie halen dan zijn daar een aantal kwaliteiten voor nodig: inzet, visie, leiderschap, talent, doorzettingsvermogen en vooral strategie. Kansen zien. Blijven vernieuwen en inspelen op marktontwikkelingen. Ik ben daarbij een inspirerende spil en partner.
 
Ik doe dit onder meer door:
  • Mijn enorme opgedane kennis en ervaring te integreren
  • Samenwerking zoeken en samenwerken
  • Bestaande netwerk en expertise inzetten
  • Inspelen op de markt en de wensen en behoeften 
  • Analyseren en juiste passende oplossing bieden
Voorbeeld
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en/of opdrachten? Heeft u begeleiding nodig op het gebied van kredieten? Gaat het om acquisitie van bijvoorbeeld nieuwe relaties?
Heeft u ondersteuning nodig bij het opstellen van uw ondernemersplannen? Bij uw gesprek met de bank? Heeft u advies nodig bij het samenstellen van uw jaarrekeningen, enzovoorts…
 
Voor al deze zaken en nog veel meer ben ik uw juiste partner. Ik adviseer en begeleid desgewenst over verbeteringen die nodig en mogelijk zijn binnen uw onderneming. Door mijn ervaring, uitgebreide netwerk en de enorme kennis en ervaring, krijgt u altijd het beste advies en een passend antwoord in alle denkbare situaties.

Opdrachtgevers

Boro Advies & Consultancy onderhoud bestaande contacten en legt contact met nieuwe relaties voor verschillende opdrachtgevers.

Lees verder ›